Bahasa: EN | BM |

Mengenai Kami

Pro-Sign Advertising Sdn Bhd adalah salah satu syarikat papan tanda yang terkenal dan berpengalaman di Malaysia. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan terbaik di rantau ini sambil menjalin perkongsian dan hubungan yang baik dengan semua pembekal dan pelanggan utama kami. Kami adalah ahli alkimia industri papan tanda di mana kami meneroka dan menginovasi pelbagai jenis bahan papan tanda untuk mencipta kesan papan tanda yang berbeza untuk pelanggan. Kami mengkaji trend tanda terkini dalam pasaran dan mempunyai teknologi terkini untuk menghasilkan produk berkualiti.

Syarikat ini diasaskan oleh Encik AW Chee Sung & Puan HO Nyuk Yen pada 3 Disember 1996 dan telah beroperasi selama lebih daripada 20 tahun dalam industri. Syarikat itu kemudiannya diuruskan oleh Encik AW Keng Hoi (Albert) sejak tahun Disember 2016.
Tindak balas yang cepat

Kami akan menjawab pertanyaan dalam masa 72 jam dan memberikan sebut harga secepat mungkin (dalam masa 7 hari bekerja)
Harga mampu milik dan berpatutan

Kami menawarkan kualiti tertinggi pada harga yang berpatutan dan berpatutan. Anda akan mendapat kualiti & nilai yang anda bayar
Ikhlas, amanah & menepati masa

Kami ikhlas dan sentiasa menepati janji terbaik kami untuk menyampaikan produk tepat pada masanya
Profesional

Kami memetik berdasarkan keperluan dan keperluan anda tetapi juga akan memberikan nasihat profesional untuk memenuhi keperluan anda. Kami mahu papan tanda anda bertahan lebih lama
Dengan kubu kuat falsafah syarikat kami: Memastikan semua papan tanda dan perkhidmatan kami memenuhi jangkaan dan kepuasan pelanggan, dengan menyediakan kualiti yang baik, kreativiti, dan nilai, dan kebanyakannya garis masa mesyuarat. Kami komited pada tahap kualiti tertinggi untuk melayani setiap pelanggan kami dengan lebih baik.

Visi kami adalah untuk menjadi perintis dalam industri papan tanda dengan menyediakan papan tanda yang cemerlang dan penyelesaian bersepadu menyeluruh untuk khalayak yang lebih luas untuk mendekati pelanggan.
Aktiviti Utama

Aktiviti utama Syarikat terdiri daripada pembekalan dan pemasangan semua jenis papan tanda dan iklan papan tanda:
• Yang sesuai untuk dalaman dan luaran.
• Semua jenis perniagaan seperti pusat beli-belah, kedai runcit, pejabat, kilang, bangunan dan landskap.
• Pameran dan acara.
• Utiliti dan infrastruktur.
Kami berbangga untuk mengatakan bahawa kepakaran kami dalam bidang ini selama bertahun-tahun telah membawa kami pengiktirafan dengan menyediakan produk berkualiti dan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan kami.